Op weg zijn naar jezelf

Galerie De Roos exposeert van zondag 9 t/m zondag 30 december schilderijen van Ingrid de Man onder de titel ‘Op weg zijn naar Jezelf’.

Ingrid de Man uit Tilburg toont in een sfeervolle omgeving objecten en schilderijen, waarin het labyrint centraal staat. De schilderij-labyrinten nodigen uit om ons leven te overdenken. We kijken terug in de tijd maar zien ook vooruit. Hoe staan we ervoor, wat vraagt de omgeving van ons? En in hoeverre leven we waarlijk vanuit onszelf?

In deze laatste maand van het jaar is een bezoek aan deze expositie en een ontmoeting met Ingrid de Man zeker de moeite waard.  De tentoonstelling is vanaf zondag 9 december te bezoeken, ook met Kerstmis 25 & 26 december, tot en met zondag 30 december op zaterdag en zondag van 14.00 – 17.00 uur.

4 december 2012