Natuurkunst en berekende objecten

Galerie De Roos exposeert van 9 t/m 30 maart schilderijen van Hans Gorp en ruimtelijke objecten van Leo van Zeeland.

Leo 2A     Leo 3A

Hans van Gorp (1944) toont werk in acryl, olieverf en in gemengde techniek. Hij vindt zijn onderwerpen vaak in de natuur en werkt deze realistisch of abstract uit. Zijn werk is vaak zelfs foto-realistisch te noemen.
Leo van Zeeland (1947) laat ruimtelijke objecten zien die veelal zijn geïnspireerd op geometrische vormen. Een werk bestaat vaak uit meerdere elementen die serieel worden uitgewerkt. Op een speelse wijze worden ze daarna gecombineerd.

Hans 2     Hans 1

De opening van de expositie vindt plaats op zondag 9 maart om 14.30 uur.
Els van Gorp, verslaggever van Omroep Tilburg, verzorgt dan samen met haar man Joop, een inleiding op het werk.

 

 

27 februari 2014