Op eigen vleugels

In Galerie De Roos opent op zondag 1 september de expositie ‘Op eigen vleugels’ van Fiona van Rossem.

Fiona van Rossem (Great Yarmouth, 1957) toont in deze expositie collages van diverse materialen in een bijzondere samenstelling. Prachtige transparante kleureffecten bereikt zij door gebruik van aquarel, gouache, krijt, potlood en materialen uit de natuur. De subtiele gelaagdheid die zij hiermee laat ontstaan, staat symbool voor de gelaagdheid in een mensenleven. Vreugde en verdriet, zekerheid en twijfel, leven en dood zijn uit haar werk af te lezen.

De expositie ‘Op eigen vleugels’ wordt op zondag 1 september om 14.00 uur geopend door beeldend kunstenaar Harry Vlamings, verbonden aan de Ru van Rossem-sociëteit. Hij verzorgt een inleiding op het werk. De expositie is daarna nog ieder weekend te bezoeken t/m zondag 29 September.

 

18 augustus 2013